Wie zijn wij?

Wij zijn een enthousiaste groep studenten uit Zuid-Holland die afzonderlijk van elkaar bedrijvig zijn geweest in het verstrekken van de meest uiteenlopende diensten. Onder andere het geven van bijles aan middelbare en basisscholieren, het oplossen van computerproblemen en het bouwen van websites behoren tot onze competenties. Onze diensten aan huis worden voornamelijk in en rondom de regio Zuid-Holland verleend. Hierbuiten werken wij door geheel Nederland samen met andere studentenbedrijfjes. Hiernaast hebben wij landelijke (en zelfs internationale) diensten zoals websitebouw of grafisch design. Neem ook eens een kijkje op onze zakelijke website!

Achter ons staat een grote, diverse groep studenten die wij dagelijks selecteren om voor UwEigenStudent te werken. Veelal zullen wij hen inzetten op hun specifieke vakgebied. Zo kan bijvoorbeeld een economiestudent uw kind bijles Economie geven, een rechtenstudent uw belastingaangifte invullen of een informaticastudent uw website bouwen. Op deze wijze kunt u profiteren van de talenten van toekomstige experts voor een studentenprijs en met een persoonlijke benadering.

Vanuit een hechte vriendschap en onder het motto “samen staan we sterker dan alleen” hebben wij onze krachten gebundeld en UwEigenStudent opgericht. Deze stap is niet alleen efficiënt, maar ook nog eens hartstikke leuk gebleken. We hebben erg veel plezier bij het runnen van ons eigen bedrijfje en ook de mensen voor wie we werken dragen hier een behoorlijk steentje aan bij. UwEigenStudent is een fantastische ervaring voor ons en die willen wij graag met u delen!

Enkele studenten van ons enorme netwerk aan het woord:

Benjamin

“Ik ben Benjamin, 23 jaar en kom uit Den Haag. Ik studeer Biomedische Wetenschappen aan de Universiteit Leiden. Het is een studie die veel op geneeskunde lijkt, maar zich meer op het onderzoek van ziektes, medicijnen en processen in het lichaam richt. De laatste 7 tot 8 jaar ben ik onder andere werkzaam geweest in mijn eigen computerbedrijfje in Den Haag. Zo heb ik de afgelopen tijd veel computers gebouwd, gerepareerd, computerproblemen opgelost en les gegeven. Bij UwEigenStudent heb ik de rol van overzienend hoofd en mijn focus ligt op de samenwerking met bedrijven. Hiernaast werk ik veel in de technische afdeling voor computerhulp en websitebouw. Het is erg leuk om ons bedrijfje gestaag te zien groeien en zowel klanten als studenten ontzettend blij te maken met onze diensten!”

Jari

“Ik ben Jari, 20 jaar. Ik studeer International Business Law aan de Universiteit Leiden. Bij deze studie volg je naast de Nederlandse rechtenvakken ook Engelstalige bedrijfskundige vakken. Het is fascinerend om de theorie van deze vakken binnen UwEigenStudent te kunnen toepassen. Daarnaast heb ik actief bij studentenvolleybalvereniging SKC, ik heb enkele commissies gedaan en momenteel doe ik een bestuursjaar. Binnen UwEigenStudent beheer ik de particuliere afdeling en ben ik algemeen contactpersoon. Het mooie aan deze taken is het persoonlijk contact met zowel klanten als studenten. “

Robert

“Ik ben Robert, 25 jaar en kom uit Houtwijk in Den Haag. Ik heb een jaar Technische Informatica gestudeerd en ben vervolgens overgestapt naar Informatica. Momenteel ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij een software-ontwikkelingsbedrijf. Ik ben altijd al ondernemend geweest. Met mijn technische achtergrond en veel gevoel voor design en ontwerp werk ik graag aan websites. In het verleden heb ik een eigen webdesign bedrijfje gehad waarmee ik veel websites heb gemaakt voor verschillende klanten, variërend van beurs tot kerk tot kledingmerk. Mijn functie binnen UwEigenStudent is het bouwen en onderhouden van websites.”

Wiresh

“Ik ben Wiresh, 24 jaar en ik ben woonachtig in Den Haag. Ik ben Masterstudent Notarieel Recht aan de Universiteit Leiden. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan als bijlesdocent van basis- en middelbare scholieren. Ik ben verantwoordelijk voor een nette en goed geregelde administratie bij UwEigenStudent. ”

Ruben

“Mijn naam is Ruben en ik werk bij Uweigenstudent. Ik studeer al bijna 4 jaar Biomedische wetenschappen in Leiden en ben daar nu voor mijn master opleiding bezig. Daarnaast ben ik actief als leiding op een waterscouting vereniging in Den Haag en zit ik bij enkele onderwijs commissies van mijn studie. Voor Uweigenstudent hou ik mij voornamelijk bezig met computer problemen oplossen, bijles en webdesign.”

Bastiaan

“Ik ben Bastiaan, ik studeer psychologie aan de universiteit Leiden. Buiten mijn werkcolleges werk ik voor de design/pint afdeling van UwEigenStudent. Hiernaast geef ik computerlessen en computerhulp aan particulieren.”

Stijn

“Hallo, ik ben Stijn, 17 jaar en zit nu in mijn vijfde jaar van het gymnasium. Ik heb veel plezier in het bijles geven bij UwEigenStudent. Ik vind het leuk om te zien dat kinderen door de bijlessen vooruitgang boeken.”

Roderick

“Ik ben Roderick, 20 jaar, 3e jaars geneeskunde student en geef voornamelijk wiskunde bijles bij UwEigenStudent. Bij toeval tegen een oud schoolgenoot aangelopen die met anderen dit bedrijf had opgericht en ben inmiddels sinds 3 jaar voorzien van een bijbaan. “

Roos

“Hey ik ben Roos, ik studeer Biologie. Ik ben voornamelijk actief bij de cateringafdeling van UwEigenStudent. Ook geef ik bijles aan middelbare en basis scholieren.”

Corine

“Mijn naam is Corine, ik studeer Psychologie en Tolk Nederlandse Gebarentaal. Ik heb ervaring als cateringstudent, deze ervaring heb ik bij UwEigenStudent goed kunnen inzetten als gastvrouw of in de bediening bij feestjes. “

Yuri

“Ik ben Yuri, 19 jaar oud en ben geboren en getogen in Den Haag. Vorig jaar heb ik werktuigbouwkunde gestudeerd, en momenteel doe ik Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Dit is een studie waar je wordt gestimuleerd om zowel creativiteit als technische kennis te vergaren. Mijn rol bij UwEigenStudent is daarom ook voornamelijk het geven van bijles in technische vakken maar ik ben ook vaak actief bij hand en spandiensten. Met mijn passie om de wereld slimmer te maken is UwEigenStudent geknipt voor mij. Daarnaast vind ik het fantastisch om te zien dat ik kinderen kan helpen om te slagen en vooruitgang te boeken.”