Huur een student! Ontdek wat een student voor u kan betekenen!

Huur een Student!

Studenten zijn flexibele en veelzijdige werkkrachten. Hieronder treft u onze reguliere diensten aan. Heeft u een aanvraag die hier niet bij staat? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in en wij laten weten wat wij voor u kunnen betekenen. De onderstaande tarieven zijn allen inclusief BTW.

Bijles

UwEigenStudent biedt bijles en begeleiding voor zowel basis- als middelbaar onderwijs. Onze studenten zijn gespecialiseerd in specifieke vakken en hebben ervaring in lesgeven en motiveren. Om kennis te maken met uw student bieden wij een proefles aan voor €15,-. Hierna kunt u kiezen uit drie verschillende bijlespakketten.

Tarief vanaf: € 18,00 per uurMeer info

Computerhulp

Loopt u tegen een probleem aan bij het gebruik van uw computer of werkt uw computer niet naar behoren? Op iedere technische vraag of probleem hebben onze handige studenten een antwoord of oplossing. Wij hebben ervaren studenten die u met plezier helpen. Zij zijn hierna altijd voor u beschikbaar voor al uw vragen en wensen.

Tarief: € 22,50 per uurMeer info

Computerles

Wanneer u zelf iets wilt bereiken met de computer, willen wij u graag hierin persoonlijk begeleiden. Wilt u een fotoboek of een backup maken, of wilt u leren werken met de computer? Door geduld, herhaling en de juiste begeleiding bent u in staat alles te leren. Wij van UwEigenStudent maken dit toegankelijk en persoonlijk.

Tarief: € 19,50 per uurMeer info

Cateringstudent


Geeft u een feest of wilt u iemand verrassen? Uweigenstudent regelt alles voor u! Al meerdere feesten zijn met ondersteuning van een paar ervaren en behulpzame studenten geslaagd. Maar naast behulpzame obers, ijverige schoonmakers en sterke sjouwers beschikken wij over waardevolle ervaring in het plannen en organiseren van een evenement. Ook hebben wij zalen met apparatuur en technische ondersteuning tot onze beschikking.

Tarief: € 18,00 Huur uw Student!

Verhuisstudent

Heeft u mankracht nodig die u helpt bij het tillen, sjouwen, verhuizen of andere krachtsinspanningen? Hiervoor hebben wij studenten die simpelweg doen wat u ze opdraagt. Zo kunnen wij bijvoorbeeld op korte termijn 3 studenten sturen om een vrachtwagen uit te laden voor 6 uur. Let op: wij leveren alleen mankracht, dus geen vervoer en verzekeringen!

Tarief: € 18,50 per uur per persoonHuur uw Student!

Muziekles

Wilde u altijd al leren pianospelen? Of wilt u dat uw kind zangles krijgt? Uweigenstudent beschikt over studenten die hun opleiding aan het conservatorium genieten en op hoog niveau muziek spelen. Zij delen hun passie maar al te graag met u en geven les aan huis! Uw eerste les is een proefles, hierna kunt u pakketten van 8 uren à € 25,00 per uur nemen.

Tarief: vanaf € 25,- per uur Huur uw Student!

Huur een Bandje

UwEigenStudent levert ook muzikale begeleiding voor uw feest of speciale gelegenheid. UwEigenStudent biedt muziekduo’s, jazzbandjes, klassieke muziek, DJ’s, pianobegeleiding, variërend van intiem concert tot groot feest.

Vraag een offerte aan.Huur uw Student!

UwEigenDienst

Heeft u een aanvraag die hierboven niet bij staat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en wij laten weten wat wij voor u kunnen betekenen.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (optioneel)

Wilt u dat wij u hierover terugbellen? (optioneel)


Uw bericht