Computerles

Wilt u wat meer leren over de talloze mogelijkheden die uw computer te bieden heeft? De studenten van UwEigenStudent kunnen u hierbij begeleiden. Zoekt u eerder geavanceerde computerhulp per uur? Kijk dan op onze computerhulp pagina.

Wanneer u zelf iets wilt bereiken met de computer, willen wij u graag hierin persoonlijk begeleiden. Wilt u een fotoboek of een backup maken, of wilt u leren werken met de computer? Door geduld, herhaling en de juiste begeleiding bent u in staat alles te leren. Wij van UwEigenStudent maken dit toegankelijk en persoonlijk.

UwEigenStudent werkt met lespakketten. Dit geeft de student de kans een geschikt lesprogramma voor u op te bouwen en stap voor stap uw vaardigheden aan de computer te trainen. Herhaling en regelmaat zijn in dit leerproces essentieel. U kunt de uren van dit pakket volledig naar eigen inzicht samen met de student inplannen en de student zal altijd bereikbaar zijn voor vragen of een afspraakje. Ons lespakket bevat 8 uur begeleiding welke u bijvoorbeeld over 1 tot 2 maanden kunt uitspreiden. Zo wordt u gedurende deze 1 tot 2 maanden door uw eigen student persoonlijk en intensief begeleid om zeker met uw computer om te leren gaan.

De computerlessen van UwEigenStudent worden uitsluitend als pakket van 8 uren afgenomen. De computerlesstudenten komen bij u aan huis om de lessen te geven. U ontvangt vooraf een factuur het gehele pakket.

Tarief : € 19,50 per uur                                                          Nu tijdelijk:

Bestel een Lespakket!

Neem nu een gratis proefles!