Computer

Heeft u een computer-gerelateerd probleem? Bij ons vindt u de hulp die u zoekt. Wilt u begeleid worden om zeker te leren omgaan met de computer? Kijk dan op onze computerles pagina.

Basis computerhulp

Dit geldt voor een zeer simpel probleem, zoals een korte vraag over iets waar u op dat moment even niet uit komt. Hierin onderscheiden wij ons van een gespecialiseerd en vooral zeer duur computerbedrijf. Vaak is het basis technische inzicht of de ervaring van een student voor u precies wat u nodig heeft. Wij staan dicht bij u en kunnen u in duidelijke taal uitleggen hoe wij er vaak zelf achter zijn gekomen hoe uw probleem het beste is op te lossen. Wij helpen u waar mogelijk over de telefoon.

Geavanceerde computerhulp

Voor grotere problemen zoals een kapotte of trage computer, software of internet problemen hebben wij een gespecialiseerde afdeling, die veel ervaring heeft met het repareren en opschonen van een computer. Ook bouwen wij zeer voordelig computers, die aan uw wensen worden aangepast of adviseren wij u bij de keuze van een nieuwe computer of printer.

De studenten van onze technische afdeling komen bij u aan huis om u te begeleiden of uw probleem op te lossen. Na afloop van de opdracht sturen wij u een factuur toe. U hoeft dus niet contant te betalen. Het tarief voor technische hulp is altijd € 22,50 per uur (inclusief BTW). Minimale afname is 1 uur. Wij doen niet aan voorrijkosten.

Tarief : € 22,50 per uur Huur uw Student!