Bijles en Huiswerkbegeleiding

Uweigenstudent biedt geen standaard bijles, maar intensieve persoonlijke begeleiding. Uit ervaring weten wij datprestaties met name door factoren als aandacht en het wekken van interesse worden beïnvloed. Juist op deze factoren spelen wij in, mede door gebruik te maken van onze positie. Dit houdt in dat de student uw zoon of dochter in alle stappen van het leerproces reeds is voorgegaan. Verder staat de student o.a. qua leeftijd relatief dicht bij uw zoon of dochter. Zo kan de student als ervaren vriend uw kind interesseren en stimuleren.

Neem nu een gratis proefles!

Middelbaar onderwijs

Doet uw zoon of dochter dit jaar eindexamen? Of heeft hij of zij behoefte aan wat extra uitleg bij bepaalde schoolvakken? Wij geven bijles in Wiskunde, Economie, M&O, Natuurkunde, Scheikunde, Biologie, Informatica, Aardrijkskunde, Geschiedenis, Nederlands, Duits, Frans, Engels, Latijn en Grieks op alle niveau’s. We staan dicht bij de scholier, kennen de methodes en weten op welke punten de nadruk wordt gelegd tijdens proefwerken en eindexamens. Zo hebben wij al heel wat leerlingen succesvol richting en door het eindexamen mogen loodsen.

Basisonderwijs

Vindt u het belangrijk dat uw kind begeleiding krijgt om maximale prestaties op school te stimuleren? Hebben sommige vakken wat extra aandacht nodig? Of komt de Citotoets steeds dichterbij? Wij hebben veel ervaring met het geven van bijles aan kinderen tussen de 6 en 12 jaar. We weten dat ieder kind anders is en op zijn of haar geheel eigen wijze benaderd moet worden. Alleen zo kan het optimaal presteren op school. Wij begeleiden uw kind op intensieve wijze en geven het alle aandacht die het verdient!

Tarieven:

Wij werken met pakketten. Hierbij bieden wij drie opties onder de volgende tarieven:

Pakket 1

8 uur

€ 19 per uur

Inclusief BTW

Privéles aan huis

Pakket 2

12 uur

€ 18,50 per uur

Inclusief BTW

Privéles aan huis

Pakket 3

16 uur

€ 18 per uur

Inclusief BTW

Privéles aan huis

Indien u nog geen ervaring met de bijles van UwEigenStudent hebt, bieden wij u een proefles aan. Als u na deze les besluit om niet door te gaan, kunt u dit bij ons aangeven. U krijgt dan een factuur van deze proefles per mail toegestuurd.

Bent u tevreden en besluit u door te gaan, dan krijgt u een factuur voor de proefles en een factuur voor het door u gekozen pakket toegestuurd.